Смерть Майкла Джексона - 27 Червня 2009 - anime-yes
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас шпион
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Кто сильнее?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Всего голосовало: 29
Обсудить опрос на форуме
Головна » 2009 » Червень » 27 » Смерть Майкла Джексона
Смерть Майкла Джексона
15:34
"Світ оплакує втрату Майкла Джексона. Його серце зупинилось у четвер 25 червня 2009 року. Майклу Джексону було 50 років"


Як повідомляють близькі до Джексона джерела, співакові стало погано ще вдома у передмісті Лос Анджелесу Холмбі Хілз. Служба порятунку 911 прибула за викликом о 00:26 (за київським часом), але у співака вже не відчувався пульс – він майже не дихав. Лікарі діагнозували зупинку серця та відвезли Джексона до медичного центру. До лікарні Джексон був доставлений вже у стані коми. Ще годину кращі кардіологи та реаніматологи намагались врятувати життя зірки, але були безсилі. Світ втратив Джексона о 2:26.

Під час невеликої прес-конференції у четвер 25 червня вночі брат Майкла Джексона Джермейн попросив пресу віднестися з повагою до сім’ї, її болісної втрати, та права на приватність в такий важкий час. «Це надзвичайно важко. Нехай Аллах завжди буде з тобою, Майкл», - сказав перед камерами Джермейн.

Обставини, за яких помер Джексон все ще не до кінця відомі. Брат Майкла Марлон пояснив CNN, що Майкл відчував себе погано ще в середу вночі. В той же вечір його відвідував лікарь. Офіційний представник сім’ї Джексонів Брайян Охман припускає, що смерть артиста могла бути пов’язана із зловживанням ліків, які Джексон приймав для підтримки здоров’я.

Департамент з розслідування пограбування із затосуванням насильницьких дій поліції Лос Анджелесу вже розпочав розслідування обставин смерті співака, не заважаючи на те, що ознак насильства виявлено не було. Детективи департаменту опросять рідних, друзів та лікарів Джексона. Розтин тіла зірки заплановано на сьогодні – п’ятницю 26 червня. Результати аутопсії буде відомо згодом.

Ще вчора, вночі, біля лікарні зібралося багато фанатів, які взнали про смерть свого куміра. Натовп прихильників ускладнив дорожній рух, який поліція й досі намагається врегулювати.

Джексон був одним із найвідоміших, найуспішніших та найулюбленіших поп артистів всіх часів, як за юнацьких років своєї музичної кар’єри, коли він виступав у сімейному бенді «Джексонз Файв» (П’ятірка Джексонів), так й протягом десятків років його яскравої самостійної кар’єри. По всьому світові було продано більше за 750 мільйонів альбомів. А сам Майкл отримав 13 музичних нагород Греммі.

Перший сінгл Джексона, «I Want You Back» (1969 рік) став хітом в головних чартах, а рекордингова група «Motown» опинилась однією із найпопулярніших протягом 70-х з такими хітами, як "ABC", "I'll Be There" та "The Love You Save."

У 1978, Джексон знявся разом з Даяною Росс у екранізації бродвейського мюзіклу «The Wiz» («Чарівник зі страни Оз»). На зйомках він познайомився з музичним режисером Квінсі Джонсом, який згодом стане продюсером його найвідоміших альбомів. Перший з них, "Off the Wall" (1979), виявив Джексона, як талановитого музиканта, неспинного модного танцюриста та надзвичайного артиста. Альбом розійшовся тиражем понад 20 млн.екземплярів. Музичні критики ще й досі вважають "Off the Wall" кульмінаційним та найкращим альбомом музичної епохи диско.

Кар’єра Джексона стрімко зросла з альбомом «Thriller» (1982 рік), який увійшов до Книги Рекордів Гінесу та й досі вважається лідером продажів всих часів. Під час розвитку своєї кар’єри Джексон 5 разів посідав перше місце в рейтингу Billboard «200 найкращих альбомів» з альбомом «Bad and Dangerous» і сім разів очолював чарт «100 гарячих хітів».

Однак, справи Джексона похитнулася через декілька сімнівних юридичних тяжб. У 1994 він отримав цивільний позив щодо розбещування малолітніх. У 2005 Джексона було виправдано по 10 пунктам кримінального кодексу за злочини по розбещуванню малолітніх, які були висунуті проти нього, включаючи 4 пункта по розбещування дітей до 14 років та 4 пункта по спаюванню дітей алкоголем з метою розбещування.

Проте, у 1995 Джексон все ж випустив збірку найкращих хітів, яка займає 1 місце у чартах, та з надзвичайним успіхом провів світові турне. У 2001-му Майкл випускає платівку Invincible (Незламаний), яка також досягає верхівок чартів. Цей студійний альбом Джексона був останнім.

Протягом червня співак активно готувався до свого повернення на Велику сцену. 13 липня в Лондоні мало стартувати грандіозне шоу Майкла, яке складалось з десяти надзвичайних виступів та мало пройти на Лондонському стадіоні The O2 arena, який вміщує 20 тисяч осіб. Білети на шоу були розкуплені в Інтернеті за лічені години. «This is it Tour» мав стати початком кінця - повернення Великого Короля поп-музики, щоб назавжди піти зі сцени. Нове світового турне, новий альбом, а, можливо, і навіть кінофільм. Напередодні шоу, Джексон прийшов на прес-конференцію у Лондоні та оголосив свої плани щодо майбутніх концертів. Описуючи шоу, як «заключну завісу», Джексон сказав толпі фанатів та журналістів: «Це – все. Це – все! Я тільки хочу сказати, що це будуть мої фінальні виступи, які відбудуться у Лондоні… Коли я сказав, що це - все, це дійсно означає, що це - все». This is it...

В решті-решт, напередодні своєї смерті, Джексон відклав на декілька днів липневий початок виступів, чим спровокував шквал запитань щодо стану його здоров’я. Але після його смерті наближення Джексона повідомило MTV: «Майкл репетирував. Його стан був відмінним. Він робив прогони по 8 годин на день, готуючись до лондонських концертів».

9 червня, TMZ спіймав Джексона, який сідав в свій чорний SUV. Його запитали, чи може він й досі робити свою фірмову «місячну» ходу. Джексон відповів: «А чому ж я не повинен робити її?».

Народжений 29 серпня 1958 року у місті Гері штату Індіана, Джексон був сьомою дитиною з дев’яти. У 1994 році він одружився з Лізою Преслі – єдиною дочкою Елвіса, вони розлучилися через два роки. У 1996 році Джексон одружився з Деббі Роу. Вони народили двох дітей, але розлучилися у 1999.

Впродовж останніх років співак піклувався за трьома дітьми: Майклом Джозефом молодшим, Періс Майкл Катрін Джексон і Принсом «Бланкетом» Майклом Джексоном Другим.

ЗМІ США постійно повідомляли про погіршення стану здоров’я Майкла Джексона. Час від часу писали про рак, рідкісні генетичні захворювання та важку хворобу легенів. Без зумніву здоров’я співака було погіршено постіними пластичними операціями та нервовим перенавантаженням.

MTV Україна виражає свою глибоку скорботу з приводу смерті відомого співака.
"Смерть Майкла Джексона – велика втрата для світового шоу бізнесу та кожного меломана зокрема. Він був надзвичайним артистом, музичним генієм, який виховав не одне покоління молоді. Він перетнув географічні та культурні кордони, його відео кліпи завжди були на рівні мистецтва. Майкл Джексон - невід’ємна частиною культури MTV. Його музика житиме та надихатиме нас довіки.”

Переглядів: 3261 | Додав: neo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вход
шпион

Повідомлення:

Селище:
Гости
Перехожий, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Друзья сайта
Аниме ТОП САЙТОВ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0